Bloggpaus typ

Hej, jag har typ ta en liten bloggpaus, för jag orkar inte hålla på med bloggen, oså är de så mycke i skolan ohså nu.. Men vi ses när vi ses puss


Sova nu

Hej nu ska jag sova, orkar inte blogga nu så jag gör de imorgon! Puss


Beställer kläder ✌

Hej. Nu sitter jag i sängen o beställer lite kläder ifrån ellos! Dom har rea så då får man passa på. Jag har hittar 2st tröjor som jag troligen ska beställa, ni får bilder när de har kommit ✌efter de ska jag kolla på någon film. Hörs sen!


@Bussen.. Igen

Hej. Nu sitter jag återigen på bussen, tråkigt, men jag sitter o lyssnar på musik i mina små hörlurar! Är super trött, tror att jag ska somna vilken sekund som helst.. Men iaf, jag slutar 14.45 idag o vet inte riktigt vilken buss jag åker med hem men de får vi se!
Ha en superbra dag i skolan så hörs vi när jag kommer hem. Puss!


Sova

Hej, tänkte bara säga att jag ska sova nu så vi hörs imorgon! Puss!


Filmys!

Såhär trevligt ska jag ha de på en tisdagskväll, kan de bli bättre? Puss ✌


Första skoldagen avklarad

Hej. Min skoldag ha varit bra, fast är redan trött på skolan åh jag orkar verkligen inte.. Men nu e jag back on the track igen, eller något sånt haha xd men iaf, jag började med So o slutade med matte 14.45. Åkte med 15.35 bussen hem o va hemma ungefär vid kvart över 4. Sendess har jag ätit o kollat på tv, inte gjort så mycke me andra ord, hehe.
 
Nu så gör jag ingenting, sitter o kikar på lite olika bloggar, kollar facebook medans spotifylistan rullar o jag sitter o sjunger med till alla låtar, sån e jag, någon mer som gör så? haha!
Nu ska jag gå o käka lite glass trorja, men slägger in ett inlägg lite senare. Puss!  ♥
 
 
Ni får 2 gulliga bilder på mig o samia från idag!
 
 
 

Home!

Hej. Min skoldag har varit bra. Jag kom nyss hem o nu sitter jag o kollar på tv. Orkar inte blogga nu så jag gör de senare ikväll. Puss! // wilma


@bussen

Godmorgon. Är ni redo inför skolan? De e väl ja, nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Tråkigt men sant.. Idag går jag till 15.15 o sista lektionen är matte, åh säger jag bara.. Jag ska väl försöka lägga in ett litet inlägg på någon rast eller något, får se om jag hinner annars bloggar jag när jag kommer hem. Ha en bra första skoldag så hör jag av mig när jag kommer hem runt 5. Puss' // wilma ✌


Länkbyte o sova

Hej. Jag kom nyss ut ur duschen o ska snart lägga mig i sängen och tagga inför skolan imorgon, jag har verklign ingen lust.. vill bara vara hemma o mysa, aja nu taggar jag till nästa lov som är om ungefär 5 veckor, alltså sportlovet! Imorgon kommer de inte bli så braa uppdatering som ni kan förstå, kommer komma upp ett på morgonen, tror det blir ett mobilinlägg, det beror på om jag hinner blogga på morgonen eller om jag bloggar när jag sitter på bussen. Men nu ska jag gå o borsta tänderna o göra mig redo inför att sova.
 
Jag o Kajsa har ett litet länkbyte. Kolla gärna in hennes blogg, den är grym! http://kajsaperssonn.blogg.se/ 
Aja, nu måste jag sova, hörs imorgon. Puss o kram alla! // wilma ♥
 
 
 

Kolla bloggen + va med i hennes "dagensblogg"

Alla borde kolla in denna fina tjejs blogg. Den är grymt fin + va med i henne "dagensblogg" http://olivias.webblogg.se/2013/january/dagens-blogg.html 
Kraam ♥
 
 
 
 

Tv

Hej. Har nyss ätit o nu sitter jag i soffan o kollar på tv o messar lite. Är typ jätte trött, är inte alls taggad inför skolan imorgon åh.. Men skriver ett inlägg innan jag ska sova. Puss // wilma!


// Wilma ♥

Film

Godmorgon mina fina läsare. Idag är de måndag o skolan börjar imorgon, åh är inte alls taggad.. Idag vaknade jag kl 10 ungefär o va jätte trött, jag kommer vara helt död imorgon när klockan ringer halv 7. Jag ligger fortfarande i sägnen o slöar, jag tänkte faktiskt starta en bra film o mysa.
Igentligen skulle jag träffat aya idag men mitt busskort fungerar ju inte.. så vi får väl träffas nån annan dag ist.
Ska kolla på nån film nu, hörs senare. Puss ❤


Godnatt!

Hej, tänkte precis stänga av datorn o sova. Min kväll har varit lungn, kollat på tv, suttit vid datan o spelat Mario kart med mamma. Jag måste ju försöka vända tillbaka på dygnet nu eftersom skolan börjar på tisdag, jag kommer vara grymt trött på tisdagmorgon. Jag har lixom somnat typ vid 1-2 varje kväll nu på lovet, menmen..
 Imorgon händer det inget speciellt, ska väl bara vara hemma. Jag tänkte faktiskt att om det är bra väder imorgon så tänkte jag ta med kameran ut o fota lite outfitbilder, fast vi får se vad som händer. Ska stänga av datan nu, men vi hörs imorgon. puss&kram ♥ // Wilma
 
Bjuder på 2 bilder som jag tog alldelses nyss. Natti!
 
 

Mys!

Hej, jag kom precis hem, har varit och handlat med mamma. Jag skulle köpt hårfärg men hittade ingen toning så jag får kolla runt lite på olika affärer.
Nu ska jag sätta mig bekvämt i soffan o äta lite glass oh kolla i min nya Frida tidning o bara njuta av den näst sista dagen innan skolan börjar igen..
Hörs sen ✌ puss // wilma


outfit osv.

 
Hej. Jag kom hem från Agnes för 45min sedan ungefär. Har inte gjort  så mycket, har bytt lakarn i sägen, tråkigt men det måste väl oxå göras.. Nu så sitter jag i sängen  och kollar runt lite på nätet + att spotify listan rullar för fullt. Kollar på en fjärrutlösare till min kamera. Det finns inga i affärerna som passar till min kamera så jag får väl skicka efter en, har hittat en som passar till den och den kostar bara 169kr. Tror jag ska passa på att köpa den för jag behöver verkligen ha en,ohså bilr de ju lite lättare när jag ska ta lite outfitsbilder o grejer. Sitter även och kollar på en ny skolväska. Behöve vekligen en ny, min gick ju sönder igår.. men har inte hittat någon som lockar mig ännu så jag får väl leta vidare.
Nu ska jag beställa dendär fjärren ock fortsätta kolla efter väska. Hörs sen.
 
Puss  o kram ♥ // wilma.
 
 
USA säng! ♥
Outfit. Bara mysiga kläder idag.
Linne // Gekås
Tjocktröja // Cubus
Adidas byxor // Intersport
 
 
 
 

Sova nu

Hej igen, inte så länge sedan jag skrev ett inlägg. Men nu har vi kollat på 3 filmer och nu ska vi sova. Båda är super trötta och vill bara lägga oss. Vet inte riktigt vad som händer imorgon, får väl se vad dagen bjuder på. Vet inte om jag ska åka in till stan. Jag behöver verkligen ha en ny skolväska för att min väska gick sönder precis när jag skulle åka till Agnes, buhu. Men får se vad jag hittar på. Men nu ska jag sova, hör av mig imorgon. Puss o kram // wilma


Film

Hej på er. Nu sitter jag i Agnes säng o kollar på film med henne. Ska väl kolla på en till film efter dehär. Vi hörs innan vi ska. Puss!


Drar snart!

Hej. Hoppas eran dag har varit bra, själv har jag har inte gjort så jätte mycket, bara tagit det lungt och myst hela dagen. Nu håller  jag på att överföra alla mina 2760 iphone bilder till datorn. Så jag ska radera några bilder från mobilen eftersom de tar så mycket minne ohså.
Ska snart gå och packa för vi ska åka om ungefär 45min. Kommer inte bli så bra uppdatering under kvällen men iaf 1 inlägg ska jag väl hinna med. Vi ska inte göra så mycke, kolla på film äta godis och bara njuta av dom få dagarna som är kvar. Om jag inte hör av mig ikväll så uppdaterar jag imorgon! Ha en super br lördagskväll, för det kommer jag garanterat att ha! Puss och Kram // Wilma!
 
Bjuder på 3 lite så gulliga bilder jag tog nyss ♥

Lördag!

Hej på er.
Hoppas ni mår bra, själv mår jag suuper! fick nyss reda på att mamma har bokat en stuga i sälen på påsklovet! så himla kul. Va ju nyss där, firade lämnligen jul där, hehe. Ohså ska en av mina bästavänner också vara i sälen samma vecka som mig, kan det bli bättre?? :D men iaf, jag vaknade vid 9 låg och kollade på mobilen i typ 1 timme och sedan gick jag ner och åt frukost. När jag satt i köket o åt så kollade jag ut igenom fönstret och så att solen lyste så fint så när jag hade ätit klädde jag på mig lite ytterkläder och gick ut och fotade, dock så vart de inte så jätte fina bilder men vart ändå ganska nöjd, bilder kommer längre ner i inlägget!
 
Nu sitter jag i sängen med datorn i knät och lyssnar på spotify och bara myyser! Ska väl snart gå ner och duscha. Vid 5 drar jag till Agnes, men jag kommer väl slänga in ett litet inlägg innan jag dra till henne.
-Vi hörs senare. Puss!
 
Inte så jätte fina bilder, men aja.
 
 

Sova! (Mobilbloggning)

Hej.
Nu ligger jag i sängen och messar med lite folk och ska alldeles strax sova. Min dag har varit super! Släkten gick hem vid 9 ungefär och sen dess har jag fixat med bloggen. Nora hjälpte mig med designen, blev jätte nöjd och min fina vän Sanna hjälpte mig med att fixa hjärtan som ni ser "faller" ner över bloggen, gulligt va?? Haha.
Imorgon händer inget speciellt. Mina föräldrar ska bort på kvällen så jag ska sova hos min kusin. Trevligt! Så de kanske inte kommer bli så bra uppdatering på kvällen, men de får ni leva med. Ne nu ska jag faktiskt ta och sova klockan är ju trotsalt lite över halv 12, måste ju försöka vända tillbaka på dygnet eftersom skolan börjar snart igen, blää säger jag bara, längtar verkligen inte. Menmen så är livet.

O medans jag ändå skriver ett inlägg kan jag väl göra en lite snabb länkning!
-Alla borde kolla in min andra fina väns blogg, cornelias. Hon har precis börjat blogga så då kan hon ju behöva lite besökare redan från början! Så alla borde lägga hennes blogg på minnet!
http://corneliastromgren.bloggplatsen.se/


Länkbyte!

Hej, nu tänkte jag göra ett länkbyte me Ebba!
 
 
Nu tycker jag att alla ska kolla in Ebbas fina blogg! Hon skriver om sitt liv o är verkligen värd att ha många läsare. Själv läser jag hennes blogg nästan varje dag, det tycker jag ni oxå ska göra! Kram ♥
http://ebbaodling.bloggplatsen.se/ http://ebbaodling.bloggplatsen.se/ http://ebbaodling.bloggplatsen.se/

Hemma.

Hej, jag kom hem för ungefär 30min sen, har varit super trevligt. Har öppnat packet, fikat och suttit och pratat och har allmänt roligt. Nu sitter jag i sängen och kollar på tv och messar med min fina Ebba.
Ska snart gå ner o hjälpa mamma lite med maten eftersom dom kommer om ungefär 1 timme. Sanna ska hjälpa mig med designen så snart kommer bloggen vara lite finare. Men vi hörs ikväll, eller aa senare iaf. Puss!
 
 

Outfit!

Hej på er.
Imorse skulle jag göra ett inlägg via mobilen men de gick inte, det stog bara att jag behövde ha både rubrikoch text i inlägget fast jag hade ju gjort de men det gick inte ändå.. får se om det går lite senare på dagen.
Men iaf. Snart kommer nog Ellen som ska möta upp mig, sedan går i till emma där julia är oxå, ska bli roligt. Sen framåt kvällen kommer ju hela släkten hit och ska äta, det blir oxå mysigt. 
 
Jo, jag tänkte faktiskt börja lägga upp outfits, tänkte börja redan idag hehe. Nu i början kommer jag bara göra lite ibland, men så småning om så kommer det komma upp varje dag.
Hörs sen, kram!
 
 
 
 
Tröja - Gina tricot
Byxor - Cubus

Sleep time!

Tänkte bara säga att jag ska sova nu, imorgon ska jag träffa några kompisar o byta lite julklappar och sen senare på kväll kommer släkten hit oh äter, ska fira min mormor oxå som fyller imorgon. Sov så gått så hörs vi imorgon. Kram


Nu ska jag ta tag i bloggandet! ✌

Hej på er!
Som ni kanske redan vet så har jag haft xantal bloggar, säker 5-6st. Jag har publicerat 10st inlägg på en blogg, haft en "paus" och sen gjort en ny osv osv. Ibland blir jag sugen på att blogga o ibland inte, men nu ska jag göra en blogg som jag ska ha ett tag, jag ska göra mitt bästa så att jag stannar kvar här på bloggen o inte struntar blogga en dag o sen så blir de lixom inte av. Men som sagt jag ska göra allt så att ska stannar kvar här.
Som ni ser så har jag inte fixat något här på bloggen än, jag ska ta tag i de o fråga någon om nån vill fixa en fin design till mig för själv så suger jag på de, men så småningom så kommer den va fixad.

Ja, nu tänkte jag berätta lite om mig själv.
Jag heter wilma, jag är 14år och bor i en liten stad som heter Nyköping som ligger ca 10-12mil ifrån våran huvudstad Stockholm. Jag går i en skola här som heter borgmästarhagskolan. På fritiden gör jag inget sörciellt, jag fotar är med mina underbara vänner o livet livet till fult ut! Jag fotar med min kamera som heter "Canon EOS 1100D" och när jag inte fotar med den så fotar jag med min iPhone 5.

De va lite om mig, hoppas ni kommer in o kikar när ni får lust. De kommer vara lite tävlingar, hiss/diss o veckans blogg lite dåodå. I hope you like it.
-vi hörs.


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus